Αρχική Σελίδα

Shenzhou City Jumao Metal Products Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. προϊόντων μετάλλων Jumao πόλεων Shenzhou, ΕΠΕ έχει αναπτύξει τα προϊόντα μετάλλων συμπεριλαμβανομένου του διακοσμητικού πλέγματος καλωδίων, των κουρτινών μετάλλων, του αρχιτεκτονικού υφάσματος μετάλλων, του επεκταθε'ντος πλέγματος μετάλλων και των φίλτρων πλέγματος από το 2016. Τα αγαθά διαιρούνται σε τρεις σειρές συμπεριλαμβανομένης της σειράς κουρτινών μετάλλων, τις αρχιτεκτονικές σειρές πλέγματος μετάλλων και τις σειρές φίλτρων πλέγματος μετάλλων. Εκτός από αυτές τις τρεις σειρές, πλέγμα καλωδίων μετάλλων, το πλέγμα καλωδίων επεξεργάστηκε τα αγαθά και pushrods κουρτινών είναι αυτό που αναπτύξαμε ως σχέδιο των πελατών. Σήμερα έχουμε περισσότερες από πεντακόσιες προδιαγραφές των προϊόντων. Το εργοστάσιό μας ήταν πιστοποιημένο από το CE. Αφιερωνόμαστε να ενισχύσουμε την οπτική επίδραση της οικοδόμησης, αύξηση της λειτουργίας κτηρίων και της οικονομικής βελτιστοποίησης όλη την ώρα.

Έχουμε το διάφορο είδος υλικού, χρώματος και σχεδίου για τον πελάτη που επιλέγει. Από την προσαρμογή των δειγμάτων στην εγκατάσταση, η πλήρης και αποδοτική υπηρεσία μας θα ικανοποιούσε και θα υπερέβαινε τις ανάγκες σας. Το αξιοπρόσεκτο σχέδιο δεν θα αντικαθίστατο. Το εύκαμπτο πλέγμα καλωδίων μας σας προσφέρει το φανταστικό εσωτερικό και εξωτερικό ντεκόρ που είναι φιλικοί προς το περιβάλλον και αρμονικοί.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. προϊόντων μετάλλων Jumao πόλεων Shenzhou, ΕΠΕ που αρχίζει από ένα smalll που παράγει τη θέση και μέσω αρκετών ετών έχει αναπτυχθεί επιχειρήσεις μιας στις άριστες εξαγωγής.

Κίνα Shenzhou City Jumao Metal Products Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : ΜΈΤΑΛΛΟ JUMAO

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 300-500

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhou City Jumao Metal Products Co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhou City Jumao Metal Products Co.,ltd Πιστοποιήσεις

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!